Як і багато жінок, я ненавиділа процес приготування їжі, навіть маючи готові рецепти не знала, де знайти час на готування — готування КОЖНОГО дня. Адже це нудно і займає багато сил.
Все змінилося, коли з'явився мій перший син Назар.
На роботу я повернулась вже на 2 місяці декрету. Часу на приготування у мене була 1 година, як напевно у вас.
Залишити дитину голодною я не могла, навіть через хворобу харчуватися їй потрібно було по супер-дієті, яку не забезпечить жоден сервіс доставки їжі.
Як за короткий проміжок приготувати якісну та корисну їжу я не розуміла. І ось, через низку проб і помилок я створила систему швидкого приготування їжі без стресу та перевтоми, щоб злетіти над кухонним побутом.
Сьогодні приготування збалансованої їжі для всієї родини забирає у мене 1 годину часу.
Звучить неймовірно, але за допомогою цієї системи я перестала страждати від приготування їжі, а почала творити на кухні. В мене є час на себе, сім'ю та роботу.
Жінка на кухні — рабиня БОГИНЯ.
Я та моя команда навчимо вас цьому через матеріали практикуму "Приручи своє меню. Як витрачати на готування смачної та різноманітної їжі усього годину в день та залишити час і сили на розвиток дітей та надихання чоловіка"
Навчіться створювати здорове збалансоване меню для всієї родини, витрачаючи годину в день на приготування їжі по авторській методології дитячого нутріціолога з 10-річним досвідом Ганни Бойко